Επιπτώσεις του κορωνοϊού στις παραδόσεις και παραλαβές.

Back to Blog

Επιπτώσεις του κορωνοϊού στις παραδόσεις και παραλαβές.

Όποιος έχει επιχειρήσει να αγοράσει τον τελευταίο καιρό από αυτοκίνητο μέχρι και ρολόγια, γνωρίζει ότι θα πρέπει να περιμένει πολύ.

O λόγος είναι πως η πανδημία και τα προβλήματα στις μεταφορές των εμπορευμάτων γιγάντωσαν το πρόβλημα.

Μειωμένα τα αποθέματα

Με τις αποθήκες των εργοστασίων και τον προμηθευτών να έχουν μειωμένα αποθέματα. Η βιομηχανία προσπαθεί να ανακάμψει από τον αντίκτυπο της COVID-19, όμως τα προβλήματα παραμένουν πολλά. Η παραγωγή μειώθηκε κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου.

Αν και η ζήτηση αυξήθηκε ξανά τους τελευταίους μήνες, οι κατασκευαστές δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτήν. Ειδικά τώρα που έχουν να αντιμετωπίσουν μερικές ή πλήρεις διακοπές παραγωγής στα εργοστάσιά τους λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης προσωπικού, υλικών και μεταφοράς. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που τα καινούρια ρολόγια και όχι μόνο έχουν καθυστέρηση παράδοσης πολλών μηνών, όχι μόνο στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.

Εφόσον επιλέξετε προϊόν με διαθεσιμότητα: “Παράδοση έως 30 ημέρες”, ενημερώνουμε από πριν πως η πανδημία ενδέχεται να επηρεάσει παραλαβές και παραδόσεις των παραγγελιών, με συνέπεια σε κάποιες περιπτώσεις να παραδίδουμε αργότερα.

Τι μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τις καθυστερήσεις;

Η κατάσταση στην αγορά παραμένει ρευστή, επηρεασμένη από την παγκόσμια ζήτηση και τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις ηλεκτρονικές συσκευές των καταναλωτών. Μιλήστε με έναν εκπρόσωπο μας, σχετικά με τον ρυθμό παραλαβής, σας για το 2021 και το 2022 ώστε να μας δώσετε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας καθώς εξελίσσεται η κατάσταση. Οι προμηθευτές μας προτείνουν να αποστείλουμε τις παραγγελίες μας νωρίτερα από το συνηθισμένο, όμως και πάλι με επιφύλαξη για τη παράδοση.

Εξετάστε εναλλακτικές λύσεις.

Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ως προς την απόκτηση κάποιων κωδικών. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο εναλλακτικών επιλογών που να αποκρίνονται στις ανάγκες σας, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε αμεσότερα.

Ρωτήστε μας για προϊόντα με σύντομο χρόνο παράδοσης. Αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή καθώς είναι όλα εξαιρετικά μοντέλα.

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για προσωρινή αναστάτωση στο χώρο της παραγωγής και μεταφοράς. Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.
Συνεχίζουμε και παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις γύρω από την εφοδιαστική κρίση και θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι νεότερο υπάρχει.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Μοιράσου αυτό το Άρθρο

Back to Blog