Καλή Χρόνια! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία και χαμόγελα για όλους μας!

Back to Blog

Καλή Χρόνια! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία και χαμόγελα για όλους μας!

Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του COVID-19. Η ζωή αλλάζει ραγδαία.

Πρώτον, θέλουμε να εκφράσουμε ενσυναίσθηση για τους πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν πολύ περισσότερο από εμάς, ευγνωμοσύνη στους επαγγελματίες γιατρούς που κάνουν πολύ πιο σημαντικό έργο από εμάς και ελπίζουμε ότι αυτό θα αναδείξει το καλό στην ανθρωπότητα.

Καθώς η πανδημία συνεχίζει να κλιμακώνεται, χρειάστηκε να οι εταιρίες να αναπροσαρμόζουν συνεχώς τις παραδόσεις και την παραγωγή τους. Εξαιτίας αυτού, κάθε προϊόν εμφανίζει τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης πριν από την αποστολή, αλλά αυτά τα χρονοδιαγράμματα υπόκεινται σε αλλαγές από την αβεβαιότητα γύρω από τον COVID-19. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή και εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 10:00-18:00 και θα αναφέρουμε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για την παραγγελία σας με βάση τα ισχύοντα δεδομένα.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε υπό τον έλεγχό μας για να λάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό! Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Η ομάδα μας έχει αγκαλιάσει την αλήθεια του θέματος και ανταποκρίθηκε με θετικότητα και δημιουργική ενέργεια από τη πρώτη στιγμή για τον κάθε ένα από εσάς. Είμαστε μια μικρή, ανεξάρτητη εταιρεία που εμπορεύεται ρολόγια και σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Ευχαριστούμε πολύ για την ανάγνωση!
Μείνετε ασφαλείς.

Μοιράσου αυτό το Άρθρο

Back to Blog