Ενημερώση FedEx “αποστολών και οι περιορισμοί λόγω COVID 19”

Back to Blog

Ενημερώση FedEx “αποστολών και οι περιορισμοί λόγω COVID 19”

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, και θα συνεχίσουμε να τις προσφέρουμε από και προς περιοχές που επηρεάζονται, όπως το επιτρέπουν οι τοπικές συνθήκες και περιορισμοί

O αντίκτυπος του COVID-19 αναγκάζει τις τοπικές αυτοδιοικήσεις και τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να εκδίδουν εργασιακούς και ταξιδιωτικούς περιορισμούς, γεγονός που έχει επηρεάσει την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών μας. Ως αποτέλεσμα, πήραμε την απόφαση να αναστείλουμε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας για όλες τις υπηρεσίες της FedEx Express, που θα ισχύσουν άμεσα και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης. Η FedEx Express παίζει καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια αλυσίδα τροφοδοσίας και στη σύνδεση του πλανήτη κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε, όπως το επιτρέπουν οι κυβερνητικοί περιορισμοί και κανονισμοί. Παραμένουμε επίσης επικεντρωμένοι στο να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και να παρέχουμε προμήθειες βοήθειας στις περιοχές που τις χρειάζονται περισσότερο.

Αντίκτυπος στις τοπικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες υπηρεσίες

Οι πελάτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις στις αποστολές. Ελέγξτε το pdf με την ενημέρωση για τις υπηρεσίες για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Πηγή Fedex.com

Μοιράσου αυτό το Άρθρο

Back to Blog