Ασφάλεια Πληρωμών

Ασφάλεια Αγορών στο Rologades

Στους Rologades στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση σας! Εκτός λοιπόν απο τις καλύτερες τιμές της αγοράς άλλη μία εγγύηση η παραλαβή ή η επιστροφή των χρημάτων της, άμα έχεις αλλάξει γνώμη!

Εγγύηση παραλαβή ή επιστροφής χρημάτων

  • Άλλαξες γνώμη?
    Ακυρώνεις την παραγγελία σου ανα πάσα στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση!**
  • Παραλαβή λάθος προϊόντος?
    Η αλήθεια είναι δεν έχει γίνει κανένα λάθος σε αποστολή προϊόντος, σε αυτή όμως την περίπτωση, εγγύηση μας η επιστροφή και επαναποστολή του σωστού αγαθού χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση!
  • Ελαττωματικό Προϊόν?
    Ολά τα προϊόντας μας έχουν 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση οπότε όποιο και να είναι το πρόβλημα σας σίγουρα εντός ολίγον ημερών θα έχει λυθεί!

Ασφάλεια Συναλλαγών

Στους Rologades η ασφάλεια των συναλλαγών και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι νούμερο 1 προτεραίοτητας μας! Για αυτό όλες οι συναλλαγές γίνονται υπό τους αυστηρότερους δυνατούς διεθνής κανονισμούς ασφαλείας όπως επίσης και η κρυπτογράφιση της ανταλλαγής δεδομένων στην ιστοσελίδας μας έχουν την μεγαλύτερη δυνατή κρυπτογράφιση (SSL Certification 256 bits)

Διαρκής και άμεση εξυπηρέτηση

Ακόμα και μετά το πέρας των 2 ετών απο την παραγγελίας σας, είμαστε στην διαθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα η απορία σας έχει δημιουργηθεί!
Καθημερινά η ομάδα μας απαντάει σε ΟΛΑ τα τηλεφωνίματα ή email σας κανόντας οτί είναι ανθρωπίνος δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

**Η επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό σου μπορεί να φαίνεται είτε ως κίνηση αντιλογισμού, ακύρωση της εντολής πληρωμής της παραγγελίας σας, είτε ως κατάθεση από τους ΡΟΛΟΓΑΔΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, εφόσον μας έχετε αποστείλει το IBAN.

Πότε θα ολοκληρωθεί η επιστροφή των χρημάτων ;
Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με κάρτα η αποδέσμευση των χρημάτων από τους ΡΟΛΟΓΑΔΕΣ μετά την ακύρωση ή την επιστροφή της παραγγελίας γίνεται συστημικά.
Ωστόσο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας εξαρτάται από την τράπεζα σας και μπορεί να χρειαστούν έως 14 εργάσιμες μέρες, σε σπάνιες περιπτώσεις. Επίσης και για τις μεταφορές μέσω IBAN.

Αν μετά από αυτό το διάστημα δε βλέπετε ακόμη τα χρήματα στον λογαριασμό σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε και μέσω email ώστε να εξετάσουμε το ζήτημα και έπειτα με το αποδεικτικό σας, να επικοινωνήσετε κατευθείαν με την τράπεζα σας για περισσότερες διευκρινίσεις. Στη διάθεση σας πάντα! Οι Ρολογάδες σας!